Şubat 21, 2012

BACAK



Geçen hafta Ankara'daydım. "Nasıl bir sapıksın? İlk kez Ankaraya gitmişsin BACAK mı yani yazacağın?" demeyin. Evet, hakkında yazacağım şey bacak. Ankara'dan döndüğümde aklımda en fazla yer eden şey buysa elimden ne gelir?

Bacaklarımızı severiz. Bir çok işimizi kolaylamamızı sağlarlar. Ankara'da da sık sık kullandım bacaklarımı. Kar üzerinde kullanmak pek kolay olmadıysa da baya iş gördüler. Müzikli iç mekanlarda dans etmem için kullandırdılar kendilerini. Bazı zamanlar topuklu ayakkabının üzerinde dikilmelerine sebep oldum ama düz ayakkabıya göre azcık daha fazla yorulmak dışında bir sıkıntımız olmadı kendileriyle.


Dans edip bacaklarının üzerinde zıplaşan insanları izlerken yanımdaki arkadaşımla dayanamayıp biz de attık kendimizi piste. Bissürü güzel bacak vardı etrafta. Çalan müzik sayesinde yorgunluklarının farkında değillerdi. Eğilip bükülüyor, kıvrılıyor, keyiflerine bakıyorlardı. Yine de ara sıra dinlenmeye ihtiyaç duyuyorlardı - neyse ki. Böyle bir zamanda kendi bacaklarımın yanında üzerine kot geçirilmiş iki bacak gördüm. O ne güzellikti öyle! Kalbim pırpır etti, içimden bir elektrik akımı her yerimi gezdi.

Bacakların sahibiyle konuşmaya başladık. Bacaklarını sevdiğimi söyledim. Daha önce de aynı bacakları görmüştüm, muhtemelen yine bakıp iç geçirmiştim. O zaman zıt yönlere doğru yürüyorduk, şimdiyse peş peşe aynı yöne yürüyor bacaklarımız. Farklı bir şehirde, aynı bacaklar! Daha heyecanlı ne olur insanın hayatında?

Çok geçmeden o bacaklara dokunmuş ve samimiyeti arttırmış olmanın da keyfi içindeydim. Dudakları da elleri de bacakları kadar heyecan vericiydi. O zamandan beri içimde büyük yer kapladığından yazmadan edemedim bu bacakları.

3 yorum:

İstanbul istasyon dedi ki...

bır kıtap okumustum , kahramanımız bacaklarını hıc sevmıyor ve kesılmesını ıstıyordu bır omur boyu , sonunda emelıne ulastıda ve ondan daha mutlusu yoktu , nedense aklıma geldı :) dıpnot ;su an kendı bacaklarımdan nefret etmeye basladım , ne kadar guzel anlatmıssın ıkı cıft bacagı :)

gizemtas dedi ki...

çirkin bacak pek görmedim serhat, okuyunca daha çok sevmen lazımdı yanlışlık var bi yerde. :)

kendinedikkatet dedi ki...

erkek gozu ile bakinca pek de bir olay bulamiyrum bacanklarda. biraz dolgun olmasi guzel olabilir fakat selulit olmamali :) kadin denilen olay benim gibi vucuda sahip olmamali biraz cikintilari olmali. bacaklar onu tasisin diye yaninda gezdiriyorsa sadece ayri fakat kullanmasi gerekiyorsa biraz ozenmeli.