Kasım 17, 2013

Erkeklik

Erkeklik çükle ilgili bir durum değildir. Öncelikle bunda bi anlaşalım.

Nice çüklüler gördük erk sahibi olmanın verdiği gururla kontrol ve güç sahibi olduklarını düşünmüyorlardı. Çükleri yalnızca bir organlarıydı. Erk sahibi olmak isteğiyle çıldırıp şuursuzca hiyerarşi yaratmaya çabalayan az denyo yok tabii etrafımızda. Bunu da biliyoruz, görüyoruz.

Kontrol etmek, söz sahibi olmak, baskınlık kurmak hedeflerine son derece rahatsız edici ve zarar verici şekilde ulaşmaya çalışan kişilerdir bunlar. Sevgililerinin sahibi, kız kardeşlerinin ve hatta annelerinin namus bekçileri, babalarına ve ağabeylerine saygınlık olarak anne ve kız kardeşlerinden daha yakın, sözünü dinletmeyi başlıca görev bilen kişiler. Kıskanınca öldürmeye kadar hak sahibi olan, cinsel istekleri tatmin edilmesi gereken, yönlendirilmeye asla ihtiyacı olmayan, her şeyi bilen kişiler.


1 yorum:

Adsız dedi ki...

bu bizim ulkemiz için gecerli, aslında butchlarda cük sahıbı olmanın pesınde onlarda bılmıyorlar erkeklıgın onla olmadıgını.bende bır butchım ve sadece memeler alıncak penise ıhtıyacım yok.bu yazı ıcınde cok tesekurler.yazılarını beklıyorum.